Janssons frestelse

Den här janossons frestelse görs med ansjoviskryddade sillfiléer. 
 
Ingredienser: 
fast potatis
1 gul lök
1 liten burk ansjoviskryddad sill
ca 2 dl grädde
ströbröd
smör
 
Gör så här: 
Skala och strimla potatisen. Skala och skiva löken. Klipp sillfiléerna i mindre bitar. Smörj en ugnsäker form. Varva potatis, lök och sillfiléer . Häll över sillspadet och grädden. Täck med ströbröd och lägg ett par klickar smör på toppen innan den ställs in i ugnen på 225 grader ca 30 minuter. Känn med en potatissticka så potatisen är klar.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0