Fläskfilé med chevré och soltorkade tomater

Ingredienser till 4 portioner: 
 
1 fläskfile/ytterfilé, ca 600 gr (kycklingfilé går också bra ;) )
1 stor purjolök eller två mindre
1 burk soltorkade tomater
1 stork ask philadelphia färskost
1 bit chevreost, ca 100 gr
2,5 dl grädde
smör till stekning
 
Gör så här: 
Skär purjolöken i strimlor och fräs den i en smörad stekpanna. Sprid sedan ut purjolöken i en smord ugnsform. Fräs fläskfilén runt om så den får en fin brynt yta. Lägg den sedan på purjolöken. Skär tomaterna i mindre bitar. Rör ihop soltorkade tomater, philadephiaost, chevréost och grädde. Bred massan över fläskfilén. Strö över riven ost. Sätt in mitt i ugnen på 225 grader ca 30 minuter. Serveras med fördel till jasminris och en sallad med god dressing. Supergott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0